The Basic Principles Of تخریب ساختمان در تهران

خبرگزاری فارس». . دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۶.

اولین قدم در بازسازی منزل احتمال تخریب دیوار و یا جابجایی آن است. با توجه به اینکه در طراحی مدرن منازل امروزه از حداقل ممکن دیوار استفاده میشود با برداشتن دیوارهای موجود منجر به بازتر کردن فضا و همچنین افزایش روشنایی منزل میشود. با توجه به نوع دیوار تخریب آن متفاوت است. به عنوان مثال برای تخریب دیوار سفال و یا بلوک سیمانی و یا بلوک بلوک هبلکس از پتک استفاده میشود اما برای تخریب دیوار دوغابی باید از چکش تخریب و یا هیلتی استفاده کرد. روش تخریب دیوار به اینصورت است که ابتدا در تراز بالاتر شروع به تخریب می‌کنیم چنانچه از پایین دیوار شروع به تخریب کنیم احتمال واژگونی دیوار بسیار زیاد است که میتواند منجر به صدمات جانی شود. همچنین در حین تخریب دیوار باید سریع نخاله ها از پای دیوار خالی شود در غیر اینصورت روند تخریب دیوار متوقف میشود. برای حمل نخاله های تخریب دیوار معمولاً از گونی نانوایی استفاده میشود.

الف – ساختمان بنایی با دیوار باربر : در این نوع سیستم سازه ای ابتدا سقف ساختمان از بالاترین طبقه شروع به تخریب میشود سپس نوبت دیوارها خواهد بود. همچنین در حین تخریب باید حتماً از شمع استفاده شود.

به گفتهٔ معاون سازمان منطقه آزاد اروندپژمان فرجی، روند تخریب بقایای متروپل به قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء محول شد.[۷۱] خبرگزاری تسنیم که وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است، در ۲۰ تیر ۱۴۰۱ گزارش داد که تا آن تاریخ، مبلغ ۱۰ میلیارد تومان به‌عنوان ۲۰ درصد پیش‌پرداخت مبلغ قرارداد به قرارگاه خاتم‌الانبیاء پرداخت شده است.[۷۲]

فقط باید توجه داشت که تیرآهن را تا حد امکان سالم درآورد زیرا بعداً به عنوان سازه نگهبان از آن استفاده کنیم و یا به صورت ضایعات بفروشید. برای سالم در آوردن تیرآهن ها بهتر است از دستگاه هوا برش استفاده کنیم.

↑ «پیکرهای ۱۳ جانباخته حادثه متروپل آبادان شناسایی و دفن شد». ایرنا. ۲۰۲۲-۰۵-۲۶. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.

↑ «توضیح استاندار خوزستان در خصوص چرایی ریزش ساختمان متروپل آبادان». خبرگزاری برنا. ۴ خرداد ۱۴۰۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۸.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت تخریب ساختمان متری چند؟ ( هزینه تخریب دیوار آجری و بتنی و سقف)

↑ «چندین کشته و ده‌ها مجروح در پی ریزش ساختمان «متروپل» در آبادان». العربیه فارسی. ۲۰۲۲-۰۵-۲۳. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۴.

۱ شرح حادثه تغییر وضعیت زیربخش‌های شرح حادثه ۱.۱ گاه‌شمار ۱.۱.۱ چهارشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۲ پنجشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ ساختمان در تهران ۱.۱.۳ جمعه ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۴ شنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۵ دوشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۶ چهارشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ ۱.۱.۷ چهارشنبه ۴ آبان ۱۴۰۱ ۱.۱.۸ چهارشنبه ۷ دی ۱۴۰۱ ۲ علت حادثه ۳ ارتباط برادرزاده علی شمخانی با عبدالباقی ۴ ابهام در سرنوشت مالک و پیمانکار ۵ سپردن پروژه تخریب به قرارگاه خاتم‌الانبیاء و ریزش‌های مجدد ۶ محاکمهٔ عاملان ۷ خسارت‌ها تغییر وضعیت زیربخش‌های خسارت‌ها ۷.

حسن نوری همدانی نیز در پیامی این حادثه را تسلیت گفت و خواهان رسیدگی مسئولان شد.[۹۹]

این صفحه آخرین‌بار در ۲۷ ژانویهٔ ۲۰۲۵ ساعت ۰۷:۱۷ ویرایش شده است.

↑ «تعداد جانباختگان حادثه آبادان به ۱۸نفر رسید». ایمنا. ۲۰۲۲-۰۵-۲۶. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *